luni, 27 ianuarie 2014

masuta



Zilele astea, cum a venit in final si la noi iarna, am luat niste scandurele de paduc si am incropit o masuta pentru prezentarea bonsailor, a fost o munca facuta cu mare placere, odata ca lemnul e deosebit de frumos, a doua oara ca ma gandeam ce frumos o sa arate in final masuta si impreuna cu un copacel, azi am reusit sa o lustruiesc prima mana cu ceara de albine si arata asa:


9 comentarii:

  1. Masuta este foarte frumoasa,si textura lemnului deasemenea.Este lemn de paducel?Ai dat-o si cu ceve bait?O saptamana frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu paducel, PADUC AFRICAN, asta e culoarea lemnului si pigmentule a naibii de puternic, a colorat hainele cu care eram imbracat cand am slefuit :) , e data doar cu un strat de ceara de albine, mai urmeaza cateva straturi si atunci va lucii in toata splendoarea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa si asortata cu rogojina, stil japonez, normal cand proprietarul este pasionat de bonsai. Felicitari pentru munca si indemanare. O seara linistita si plina de caldura sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
  4. si capacul se ridica ? ai dedesubt spatiu de depozitare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei si tu acuma, si asa a fost munca de chinez sa lucru cu scandurele de 3 mm grosime :) , si ce sa depozitez sub masa? :)

      Ștergere
  5. Mestere, nu stiam ca ai si inclinatii catre tamplarie. Foarte tare modelul, iar de lemn... ce sa mai zic: "da' fain so mai facut paducu pe la voi anu asta" :))

    RăspundețiȘtergere